tisdag, oktober 25, 2011

Vb: Bild på vår enda gk fisk ifrån Kålla

Bild på vår enda gk fisk ifrån Kållandsöträffen en öring på 4,3 kg. Den gav oss 6e place på söndagen 23 plats totalt. 73 lag till start så det var riktigt trögt vi fiskade mestadels kring stavas där vi brände en riktigt fin fisk på fredagen. troligt 8-10kg skulle bara lyfta håven när jag halkar till lite och tömmer ut fisken istället hur i he##!! lyckas man med det. En timme innan small en pulka lina av jippie! Sista dagen smäller en riggwire av såklart den med shark lodet!! det var inte stacker gnagning heller måste gå troll i grejorna tänkte jag då. Helt plötsligt börjar plottern tappa position gång på gång. Får den bara att funka nån minut när jag omstartat den. Tur iallafall sikten var god denna dag:) Jag böt puck för några år sedan på garantin.(Så är det någon som vill sälja en till Lowrance 5150 ,lgc2000 tror jag det står på pucken svart kontakt för 4stift platt undersida ring mej då på 0730401358 ) Vi tog oss sedan imål utan fler incidenter. Men det fortsatte på land! Jag hörde ett plums i vattnet när jag krokade i winchbandet i båten jäv##r!! dragkedjan öppen såklart på mobilfickan plockade upp den på armlängds djup jippie! Den här mobilen startade plötsligt upp igår kväll efter diverse värme element och tryckluft:) Förutom våra missöden så var tävlingen kul med ett bra arrangemang. Så vi står säkerligen på start linjen nästa år igen:-)

3 kommentarer:

Sluringen sa...

Haha- det lät ungefär som att jag skulle platsat i den båten, har förmågan att lyckas med det omöjliga jag med. // Rickard, Team Sluring

Andreas sa...

Nej nej!! fiska aldrig ihop ni, då sjunker säkert båten.

Jonas sa...

Haaa Haa -kanske riktigt vinnarteam. Ja tänk om vi vart 3st då vi håvat en som lockade över med en xtra håv typ omöjligt för lax att hoppa ur!:perfect:)